آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه فاهیتای مرغ خیلی خوشمزه و مقوی

طرز تهیه فاهیتای مرغ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه فاهیتای مرغ , فاهیتای مرغ , دستور پخت فاهیتای مرغ , چیکن فاهیتا

اگر شما هم نام فاهیتای مرغ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه فاهیتای مرغ خیلی خوشمزه و مقوی

فاهیتای مرغ یک غذای خوشمزه و مفید برای بیماران قلبی و مبتلایان به کبد چرب است.

افرادی که رژیم کاهش وزن دارند می توانند به راحتی از این فاهیتا میل کنند.

مواد لازم برای تهیه فاهیتای مرغ :

سینه مرغ :♦: 750 گرم

روغن مایع  :♦: 2 قاشق غذاخوری

 پیاز :♦: 1 عدد

 فلفل دلمه رنگی :♦: 3 عدد

آب لیمو تازه :♦: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون   :♦: 3 قاشق غذاخوری

سیر :♦: 4 حبه (له شده)

نمک و فلفل قرمز :♦: نصف قاشق چایخوری

زیره :♦: نصف قاشق چایخوری

گشنیز ریز خرد شده :♦: 1/4 فنجان

فلفل هالوپینو یا فلفل سبز تند :♦: 1 عدد درشت (له شده)

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه فاهیتای مرغ خیلی خوشمزه و مقوی

پیاز و فلفل دلمه ای را باید به صورت حلقه ای خرد کنید.

طرز تهیه فاهیتای مرغ , فاهیتای مرغ , دستور پخت فاهیتای مرغ , چیکن فاهیتا

طرز تهیه فاهیتای مرغ :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه فاهیتای مرغ ابتدا باید

سینه های مرغ را به صورت ورقه ورقه با ضخامت 1 سانتی متر برش بزنید.

آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل قرمز، زیره، گشنیز و فلفل هالوپینو را درون یک ظرف بزرگ ریخته مواد را با هم مخلوط کنید.

سپس مرغ ها را به مدت 1 ساعت درون مواد و در دمای معمولی اتاق درون مواد بخوابانید.

قبل از سرخ کردن روی ورقه های مرغ را با دستمال کاغذی حوله ای از مواد درشتی که موقع خواباندن به آن چسبیده پاک کنید زیرا موقع سرخ کردن اگر چیزی به مرغ چسبیده باشد می سوزد.

یک ماهی تابه را روی گاز با حرارت زیاد قرارداده و 1 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید.

هنگامی که ماهی تابه داغ شد، مرغ ها را درون ماهی تابه انداخته و اجازه دهید تا یک طرف آن خوب سرخ شود.

سپس طرف دیگر آنها را سرخ کرده و از روی شعله بر دارید و مرغ ها را روی هم قرارداده و روی آنها را با فویل ببندید تا گرم بمانند.

یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون یک ماهی تابه دیگر ریخته روی حرارت با شعله زیاد قرار دهید و به محض اینکه روغن داغ شد پیاز و فلفل دلمه های رنگی خرد شده را به آن اضافه کنید.

به وسیله یک قاشق مواد را به هم می زنید تا همه مواد به روغن آغشته شود.

2 دقیقه زمان برای پخت مواد کافی است اما اگر می خواهید مواد طعم خامی نداشته باشد زمان پخت را 2 دقیقه بیشتر کنید.

در پایان مرغها را به شکل نواری بریده و به مواد اضافه کنید. سپس درون ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه فاهیتای مرغ خیلی خوشمزه و مقوی

طرز تهیه فاهیتای مرغ , فاهیتای مرغ , دستور پخت فاهیتای مرغ , چیکن فاهیتا

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه فاهیتای مرغ خیلی خوشمزه و مقوی